Over ons en contactgegevens

Ons atelier bevindt zich  in een oude verbouwde koeienstal  op onze  melkveehouderij  H.F. Bijmolt  in Appingedam. Op de melkveehouderij zijn jongens met dagbesteding.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij bieden plaats aan stagiaires van verschillende opleidingen.

Wij hebben al jaren grote honden, omdat alle kussens kapot gingen, hebben we zelf een uniek kussen ontwikkeld.  Wij zijn een unieke retailer met een eigen geregistreerde merknaam en geregistreerd model en staan bekend om onze brede keuze, kwaliteit en comfort. Onze kussens zijn 9  jaar lang getest met onze Mastiffs

Onze ruime keus in kleuren en materialen past bij de veranderde woontrends en past in ieder interieur. Door de klimaatverandering leven we meer buiten en zo zijn veel producten van ons geschikt voor binnen en buiten.

Wij verkopen onze producten vanuit ons atelier op afspraak online uit onze webshop en in Loods 5  en Loods5 online op Bol.com en op diverse fairs.  We selecteren onze leveranciers zorgvuldig om u de beste producten en diensten te kunnen bieden. Al onze producten zijn handgemaakt.  Onze klantenservice staat altijd voor u klaar, voor wanneer u een vraag heeft of een speciale behoefte.

Wij zijn uniek, we hebben ontzettend veel keus in woonkussens, we hebben de meeste keus in kleuren in palletkussens, allergrootste exclusieve hondenbedden, de grootste keus in maten en kleuren en we stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit aan de verschillende stoffen. Ook leveren wij maatwerk.

We werken samen met Interieurstyliste Petra van Mooi-inzicht. Onze kussens liggen ook bij Tendenz Wonen in Gieten,  ID Wonen in Winsum en Roadz Wonen in Gieten

Onze levertijd is na betaling 1- 28werkdagen. Wil je bij ons langskomen? Wij werken graag op afspraak, zo hebben wij alle tijd voor je!

entree
Entree van ons atelier

H.F. Bijmolt

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl